Kerítések az energiaszektorba

A biztonságra nagy hangsúlyt fektető területek esetében az egyik megfelelő megoldás a hegesztett háló vagy más néven táblás kerítés, amely nagy szilárdságot, tartósságot biztosít, és ugyanakkor a biztonság növelése érdekében nagyobb magasságok elérésére is lehetőség van. De más lehetőségeket is kínálunk.

Ponthegesztett hálók energia szektorhoz

A ponthegesztett tekercses kerítések termékskálája számos, különböző kivitelű (horganyzott vagy műanyag bevonatú) felhasználási típusonként eltérő modellt tartalmaz. A ponthegesztett háló különösen erős.

Táblás kerítések energia szektorhoz

A DIRICKX táblás kerítés rendszerek tábla + oszlop termékek, melyek egyesítik az egyszerű telepíthetőséget, a stílusos design-t, a széles választékot, a szilárdságot és ellenállóságot, valamint a kiváló minőségű felületkezelést.

Drótfonatok energia szektorba

A drótfonatok szemei hagyományosan gyémánt alakúak, melyek jól tartják formájukat, így egyenetlen helyszínek bekerítésére különösen ajánlottak.

Kapuk energia szektorhoz

A DIRICKX KERÍTÉS teljes kínálatával megfelelő ajánlatot tud adni: kerítésekre, kapukra, motorokra és beléptető rendszerekre.

Kiegészítő termékek energia szektorhoz

Itt megtalálja a különböző felhasználási területeknek megfelelő oszlopokat, amelyek lehetővé teszik az optimális megoldást a választott kerítés típusához. További kiegészítő termékek szintén itt találhatók.