Kerítések ipari létesítményekhez

Függetlenül a helyszíntől (ipar, helyi hatóságok, repülőterek, mezőgazdaság, családi házak) és a szükséges biztonsági szinttől (elhatárolás, védelem, észlelés, biztonság…) A DIRICKX KERÍTÉS termékválasztékának köszönhetően a megfelelő ajánlatot tudja kínálni, legyen szó kerítésekről, kapukról, motorokról, vagy beléptető rendszerről. 

Ponthegesztett kerítések ipari szektorhoz

A ponthegesztett tekercses kerítések termékskálája számos, különböző kivitelű (horganyzott vagy műanyag bevonatú) felhasználási típusonként eltérő modellt tartalmaz. A ponthegesztett háló különösen erős.

Táblás kerítések ipari szektorhoz

A DIRICKX táblás kerítés rendszerek tábla + oszlop termékek, melyek egyesítik az egyszerű telepíthetőséget, a stílusos design-t, a széles választékot, a szilárdságot és ellenállóságot, valamint a kiváló minőségű felületkezelést.

Drótfonatok ipari szektor részére

A drótfonatok szemei hagyományosan gyémánt alakúak, melyek jól tartják formájukat, így egyenetlen helyszínek bekerítésére különösen ajánlottak.

Kapuk ipari szektorhoz

A DIRICKX KERÍTÉS teljes kínálatával megfelelő ajánlatot tud adni: kerítésekre, kapukra, motorokra és beléptető rendszerekre.

Rudazott kerítések ipari szektorhoz

A DIRICKX rudazott kerítések páratlanok a piacon. Vízszintes és függőleges rudak jellemzik őket, ellenállóak, szabotázs biztosak, elegánsak, modulárisak és könnyen telepíthetők.

Kiegészítő termékek ipari szektorhoz

Itt megtalálja a különböző felhasználási területeknek megfelelő oszlopokat, amelyek lehetővé teszik az optimális megoldást a választott kerítés típusához. További kiegészítő termékek szintén itt találhatók.