Kerítések nyilvános létesítményekhez

Legyen szó játszótér, óvoda vagy általános iskola kerítéséről, sportlétesítményről vagy állami infrastruktúráról, a DIRICKX KERÍTÉS megfelelő kínálatot biztosít: kerítések, kapuk, motorok, beléptető rendszer terén. Többek között választhat a modern megoldások, táblás kerítések, vagy személyre szabható LOOKX kerítések közül.

Ponthegesztett kerítések nyilvános létesítményekhez

A ponthegesztett tekercses kerítések termékskálája számos, különböző kivitelű (horganyzott vagy műanyag bevonatú) felhasználási típusonként eltérő modellt tartalmaz. A ponthegesztett háló különösen erős.

Táblás kerítések nyilvános létesítményekhez

A DIRICKX táblás kerítés rendszerek tábla + oszlop termékek, melyek egyesítik az egyszerű telepíthetőséget, a stílusos design-t, a széles választékot, a szilárdságot és ellenállóságot, valamint a kiváló minőségű felületkezelést.

Drótfonatok nyilvános létesítményekhez

A drótfonatok szemei hagyományosan gyémánt alakúak, melyek jól tartják formájukat, így egyenetlen helyszínek bekerítésére különösen ajánlottak.

Kapuk nyilvános létesítményekhez

A DIRICKX KERÍTÉS teljes kínálatával megfelelő ajánlatot tud adni: kerítésekre, kapukra, motorokra és beléptető rendszerekre.

Rudazott kerítések nyilvános létesítményekhez

A DIRICKX rudazott kerítések páratlanok a piacon. Vízszintes és függőleges rudak jellemzik őket, ellenállóak, szabotázs biztosak, elegánsak, modulárisak és könnyen telepíthetők.

Kiegészítő termékek nyilvános létesítményekhez

Itt megtalálja a különböző felhasználási területeknek megfelelő oszlopokat, amelyek lehetővé teszik az optimális megoldást a választott kerítés típusához. További kiegészítő termékek szintén itt találhatók.