DIRICKX, a kerítések és kapukszakértője

 
A DIRICKX a kerítések és kapuk széles választékban kínál megoldásokat magánszemélyeknek és szakembereknek. Kínálatunk megfelel minden piacnak: érzékeny területek, ipar, közösségek és közigazgatások, sportlétesítmények, családi házak, parkok és kertek, mezőgazdasági területek és így tovább.

Válasszon terméktípust…

Ponthegesztett hálók és csomózott vadhálók

A ponthegesztett tekercses kerítések termékskálája számos, különböző kivitelű (horganyzott vagy műanyag bevonatú) felhasználási típusonként eltérő modellt tartalmaz. A ponthegesztett háló különösen erős.

Táblás kerítések

A DIRICKX táblás kerítés rendszerek tábla + oszlop termékek, melyek egyesítik az egyszerű telepíthetőséget, a stílusos design-t, a széles választékot, a szilárdságot és ellenállóságot, valamint a kiváló minőségű felületkezelést.

Fonott hálók

Drótháló, mely rugalmas, hagyományos háló, sík terepre.

Ipari kapuk

A DIRICKX KERÍTÉS kínálata minden igényre megoldást tud nyújtani, legyen szó kerítésről, kapuról, beléptető rendszerekről.

Lakossági és ipari kapuk

A DIRICKX KERÍTÉS kínálata minden igényre megoldást tud nyújtani, legyen szó kerítésről, kapuról, beléptető rendszerekről.

Rudazott kerítések

Ismerje meg a rudazott kerítések termékskáláját! Elegancia, biztonság és védelem a családi házaktól az érzékeny területekig!

Személyre szabható kerítések

A LEXIE dekorpanelek és LIXO belátásgátló szalagok segítségével megalkothatja az Önhöz leginkább közelálló kerítést.

Kiegészítő termékek

Itt találja meg az oszlopokat és kiegészítőket a különböző kerítés típusokhoz

LOCINOX zárak

Feltöltés alatt….