DIRICKX, a kerítések és kapukszakértője

A DIRICKX Kerítés Kft. az 1921-ben alapított tőkeerős francia anyacég, a DIRICKX cég 100%-os tulajdonú, magyar leányvállalata.

1998-ban alakult Budapesten. A jelenleg 12 főt foglalkoztató vállalat számos megrendelést tud maga mögött, melyek beruházóktól, építészektől, kivitelezőktől valamint a lakossági szektorból származnak.

Sikereinket az évszázados gyártási tapasztalatnak, minőségi termékeinknek, a folyton megújuló termékskálánknak köszönhetjük. Fő tevékenységünk a kerítések, kapuk, sorompók, biztonságtechnika és forgókapuk értékesítése, de szolgáltatásaink között szerepel az ingyenes árajánlat-készítés, helyszíni felmérés, értékesítés utáni támogatás, karbantartási megállapodás, szakmai tanácsadás, valamint az értékesített termékek szállítása, telepítése.

Válasszon megoldást...

Családi házak

Milyen kerítés ideális családi házakhoz? Gyakori megoldás a fa/tégla oszlop kombinálása dróthálóval. Műanyag bevonatú vagy horganyzott háló közül választhat, amely hosszú karbantartásmentes és könnyű kezelhetőséget biztosít.

Energia szektor

A biztonságra nagy hangsúlyt fektető területek esetében az egyik megfelelő megoldás a hegesztett háló vagy más néven táblás kerítés, amely nagy szilárdságot, tartósságot biztosít, és ugyanakkor a biztonság növelése érdekében nagyobb magasságok elérésére is lehetőség van. De más lehetőségeket is kínálunk.

Katonai szektor

A biztonságra nagy hangsúlyt fektető kerítések esetében, mint például a katonai területek, kitűnő megoldás lehetnek a táblás kerítések, amelyek nagy szilárdságot, tartósságot biztosítanak. A megfelelő magasság eléréséhez és a biztonság növeléséhez szögesdróttal kiegészített távtartókat ajánlunk.

Ipari szektor

Ipari épületek esetében a kerítések és kapuk széles választéka áll rendelkezésre. Az Ön igényei szerint alakítjuk kínálatunkat a klasszikusoktól a divatos megoldásokig. Az ipari szektorban sem kell lemondanunk arról, hogy kövessük a legújabb megoldásokat, trendeket!

Nyilvános létesítmények

Elmúltak azok az idők, amikor minden közteret klasszikus kerítéssel kerítettek körbe. Engedd szabadjára a fantáziádat és állítsd össze az ízlésednek megfelelő kerítést. Például kerítsük körbe az óvodát egy színes rudazott kerítéssel, amely messze nem csak tervezési kérdés, de megfelel az egyszerű karbantartási követelményeknek is.

Szolgáltatás

A DIRICKX KERÍTÉS nemcsak kerítéseket és kapukat kínál, hanem olyan szolgáltatásokat is, amelyek lehetővé teszik a védelmi megoldások integrálását a projektbe, függetlenül a projekt típusától: lakossági, ipari, kormányzati és nyilvános létesítmények, érzékeny területek vagy a magánszektor...