Ponthegesztett tekercses hálók az energia szektorba

A ponthegesztett tekercses kerítések kínálata számos modellből áll, amelyek a kezelés minőségétől függően különböző felhasználási területeknek felelnek meg: lehet horganyzott vagy műanyag bevonatos. A kerítés a hegesztesztéseknek köszönhetően erősebb. Ideális ipari, nyilvános létesítmények és kertek, parkok lekerítéséhez, mindamellett nagy hangsúlyt fektetve a biztonságra.

BASTILLE Parc

Bastille Parc

A hegesztett zöld masszív hálót kifejezetten ipari létesítményekhez fejlesztették ki. A háló védelmi funkcióit sűrű négyzet alakú háló és tövis biztosítja a háló felső szélén. A rendszeres időközönként elhelyezett dupla vízszintes huzalok javítják a kerítés felületének merevségét, és az UNIVERS oszlopokkal együtt a BASTILLE PARC nagyon tartós és kiváló minőségű kerítést hoz létre. A BASTILLE egy védelmi kerítés, amely tüskékkel van ellátva, tökéletes ipari, mezőgazdasági és közintézményi területekhez. A BASTILLE Parc ideális parkok és kertek bekerítéséhez is.

Műszaki adatok:

Szemméret: 50,8mm x 50,8 mm

Huzalvastagság: 3,0 mm

Kerítésmagasságok: 1,5m, 1,8m, 2,0m, 2,5m

Kerítés hossz: 25m/tekercs

Rendelhető színek: RAL 6005 zöld

Oszlopa: UNIVERS oszlop

Opciók: betonlábazati elem, távtartó

  Standard színek

  AGRICLOS (DICLO)

  agriclos

  Az AGRICLOS csomózott eljárással készült vadháló háziállatok, nagyobb gazdasági területek, gyümölcsültetvények elkerítésére alkalmas. Szemnagysága függőlegesen csökken.

  Műszaki adatok:

  Szemméret: 150mm - 38mm

  Huzalvastagság: 1,9mm és 2,5mm

  Kerítésmagasságok: 0,6m-től 2,00m-ig

  Kerítés hossz: 50m/tekercs

  Rendelhető színek: horganyzott