Kerítések családi házakhoz

Milyen kerítés ideális a családi házakhoz? Általános megoldás a fa vagy beton oszlop dróthálóval, azonban választhat horganyzott vagy műanyag bevonatos tekercsek közül, melyek hosszúéletűek és kezelésük egyszerű.

Ha erősebb, robosztusabb kerítésre van szüksége, például kutyák mellé, akkor inkább a ponthegesztett tekercses kerítéseket vagy a panel kerítéseket ajánljuk.

Ponthegesztett tekercses kerítések

A ponthegesztett tekercses kerítések termékskálája számos, különböző kivitelű (horganyzott vagy műanyag bevonatú) felhasználási típusonként eltérő modellt tartalmaz. A ponthegesztett háló különösen erős.

 

Táblás kerítések

A DIRICKX táblás kerítés rendszerek tábla + oszlop termékek, melyek egyesítik az egyszerű telepíthetőséget, a stílusos design-t, a széles választékot, a szilárdságot és ellenállóságot, valamint a kiváló minőségű felületkezelést.

Drótfonatok

A drótfonatok szemei hagyományosan gyémánt alakúak, melyek jól tartják formájukat, így egyenetlen helyszínek bekerítésére különösen ajánlottak.

Kapuk és szárnyaskapuk

Kapuk és szárnyas kapuk széles választékát kínáljuk, melyek tökéletesen kiegészítik kerítését.

Rudazott kerítések

A DIRICKX rudazott kerítések páratlanok a piacon. Vízszintes sínek és függőleges pálcák jellemzik őket, ellenállóak, szabotázsbiztosak, elegánsak, modulárisak és könnyen telepíthetőek

Kiegészítő termékek

Itt találja a különböző felhasználási területeknek megfelelő oszlopokat, melyek széles választéka sokoldalú felhasználást tesz lehetővé, tökéletesen kiegészítik a kiválasztott típusú kerítést. További kiegészítők szintén itt találhatók.