HÍREK

Kedves Ügyfeleink

Irodánk és raktárunk 2021. szeptember 30-án és október 1-jén LELTÁR miatt zárva tart. Ezeken a napokon az árumozgás szünetel!
Megértésüket köszönjük!

A Dirickx Kerítés Kft. csapata

Kedves Ügyfeleink!

Ebben az évben közösen ünnepeljük meg a DIRICKX vállalat 100. évfordulóját, s e nagyszerű esemény okán 2021. szeptember 17-én, pénteken cégünk zárva tart. Ezen a napon sem az irodákban, sem a raktárunkban nem fogadunk ügyfeleket. 2021. szeptember 20-ától ismét a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket!

Üdvözlettel:
a Dirickx Kerítés Kft. csapata

Ügyfélfogdás
Kedves Ügyfeleink, leendő Ügyfeleink!
2021.05.17. hétfőtől ismét fogadjuk Ügyfeleinket irodánkban, raktárunkban, valamint bemutató termékeinket is megtekinthetik udvarunkon!
Elsődleges feladatunk a munkatársaink, ügyfeleink, partnereink és beszállítóink egészségének védelme, ezért kérjük az előírt intézkedések betartását:
- Belépés a cég területére kizárólag maszkban lehet és tartani kell a minimum 1,5m távolságot!
- A céghez érkező vendégek az udvaron elhelyezett mobil toalettet használhatják.
- Kerüljük továbbra is a kézfogással történő üdvözlési módot!

Köszönjük megértésüket!

A Dirickx Kft. csapata

Ünnepi nyitvatartás

Kedves Ügyfeleink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy irodánk és raktárunk 2021.03.12-én pénteken és 2021.03.15-én, hétfőn zárva tart.
2021.03.08-2021.03.11. között, valamint 2021.03.16-ától a megszokott nyitvatartással dolgozunk.

Üdvözlettel: a Dirickx Kerítés Kft csapata


100. évforduló - új logó

A Dirickx 2021-ben ünnepli 100. évfordulóját, ezért a vállalat értékeit és szemléletét jobban tükröző logót mutat be vállalatunk, amely letisztultabb, formáját tekintve pedig közelebb áll a vállalat identitásához.

Mind az anyavállalat, mind pedig a leányvállalatok - köztük a Dirickx Kerítés Kft. - is egyedi változatokat kaptak, mostantól új logóinkkal találkozhatnak weboldalaikon, az online felületeken és termékeiken is.


Video

A Dirickx Európa vezető kerítés- és kapugyártó vállalata, mely Mayenne-ben, Franciaországban jött létre 1921-ben. Jelenleg közel 800 alkalmazottal, 4 gyártási helyszínnel és közel 100 éves gyártási tapasztalattal rendelkező vállalkozás, mely kiemelkedő jellemzői a széles termékkínálat, a minőségi termékek gyártása, valamint a magas szakértelem. Ismerje meg Ön is a következő 360⁰-ban mozgatható videó által (Nyelv: francia)
Youtube video
AXIS Design alkalmazástechnika

Több mint 20 éve megtalálható a magyar piacon a legnagyobb és legtöbb terméket magában foglaló csoport a Dirickx AXIS Design® termékcsalád.
Merev hálós kerítés, mely különböző erősségű kivitelezésben, különböző vastagságú huzalokból, a RAL skála 200 színében érhető el azoknak, akiknek fontos a biztonság, a védelem és a megjelenés.
A piacon a Dirickx által elsőként kifejlesztett fluidizációs technológia fő erőssége a nagytapadású műanyag bevonat a kerítés táblákon és oszlopokon. Ez a porbevonat kiemelkedő minőségű bevonat, ami megfelel a vállalkozás környezetvédelmi szempontjainak, oldószerekkel nem szennyezve a környezetet és a levegőt. E technológiának köszönhetően tudatosan választhatunk a hosszú életű termékekből, melyek minősége már széles körben ismertséget szerzett.

Kiknek ajánljuk?
Mindenkinek, aki merev hálós kerítésben gondolkodik! Mindegy, hogy síktábla vagy 3D (hullámos kivitel), a rendelkezésre álló típusok között megtalálhatók a játszóterekhez ajánlottaktól az ipari területekre ajánlottakon át, az érzékeny területeknél alkalmazhatókig.

Megbízható
Az egyik legnagyobb referenciánknál, azaz a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnél két kerítés típus, az AXIS C és az AXIS D táblák találhatók meg, melyekre az egyes részeken TIGRE NATO drót lett felszerelve és DIRICKX Alliance és ALLIX kapukkal lett kiegészítve. Ezek együttesen segítik a repülőtér zökkenőmentes működését, valamint védik a területet a nem kívánatos behatolástól.
Ebben a projektben fontos volt az egységesség, a biztonság, ezért kerültek ezek a típusok kiválasztásra. Az AXIS C táblákból 30 km, míg az AXIS D táblákból 4 km került telepítésre, az egyes szakaszokon betonlábazattal kiegészítve. Nem volt elhanyagolható szempont a kerítés színválasztéka sem, hiszen a repülőtér legnagyobb részére RAL6005, zöld kerítést telepítettünk, míg máshová az előírásoknak megfelelően piros és fehér szín került kiválasztásra a RAL skáláról. Könnyen telepíthető kerítés, mely nem tartalmaz csavarokat, egyedülálló oszlop-tábla kapcsolódási kialakításának köszönhetően a kerítés szétbonthatatlan.

Időtálló
A termékcsalád mindegyike megbízható és időtálló, gyártási eljárásának köszönhetően 10 év felületvédelmi garanciát tudunk biztosítani.
Az itt felsorolt kerítések közül az AXIS M megfelel az NF EN 10244-2 és EN 10245-4 szabványoknak, továbbá az AXIS S, AXIS C, AXIS SR, AXIS D és AXIS DR táblák mindegyike megfelel az NF EN 10244-2, EN 13438 és EN 10223-7 szabványoknak.

Sokoldalú
A lehetőségeket tekintve kétségkívül az AXIS termékcsalád nagyon sok megoldást kínál! Nem csak a tábláknak, hanem a hozzájuk tartozó oszlopoknak is több típusa, azaz AXIS, AXOR, AXYLE és REX oszlopok állnak rendelkezésre, így minden tábla a hozzá legmegfelelőbb oszloppal kerülhet telepítésre. Az oszlopok betonozva, talppal ellátva, vagy oldalfalon rögzíthetők, mindegyik táblához betonlábazat, a LIXO belátásgátlók meghatározott típusai és szögesdrót is kérhetők. Bizonyos szintű sérülés esetén rendelkezünk javító oszlopokkal, melyekkel a sérült kerítés könnyedén javítható.

Műszaki adatokról bővebb információ az egyes termékeknél érhető el itt: https://www.dirickx.hu/axis-design.

Referenciáink
A több mint 20 év alatt összegyűlt referencia közül típusonként emeltünk ki néhányat:
AXIS S: MOL játszótér (Velence); Játszótér (Göd); Játszóterek (Budapest XVIII. kerület)
AXIS M: ELYSIUM Luxuslakópark projekt (Budapest); Zolmat (Budakeszi)
AXIS C: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér; EON Trafóállomás (Ajka); Blackprint nyomda (Budapest)
AXIS SR: MTV Székház (Budapest); Autóklub Állomás (Budapest)
AXIS D: PEPCO (Gyál); EXEDY (Tatabánya)
AXIS DR: Szegedi Ifjúsági Sportcentrum (Szeged); OLLÉ Sportpályák (Budapest); The British International School (Budapest)

A tervezők munkájának megkönnyítése érdekében DWG rajzok állnak rendelkezésre, melyek már weboldalunkról is letölthetők.

Színeket tekintve a RAL skála 200 színéből választhat, de a matt és textőrált színek is rendelkezésre állnak megrendelő igényeinek megfelelően. Továbbá lehetőség van eltérő színű kerítés és oszlop rendelésére is.

Kérdéseivel és még több tájékoztatásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz a fenti elérhetőségeken vagy keresse fel a www.keritesvilag.hu vagy www.dirickx.hu weboldalunkat!

Budapest, 2020. július

Üdvözlettel:
A DIRICKX Kerítés Kft. csapatamyMIX rudazott kerítés alkalmazástechnika

Egy telek, kert vagy iparterület elhatárolása nem mindig a matematikából jól ismert téglalap vagy négyzet alakú, minden oldalon derékszögekkel rendelkező területet jelenti, a valóság ettől messze elrugaszkodik. Sokszor lejtős, vagy nehezen megközelíthető területeken kell kollégáinknak dolgozniuk, mint ahogy ezt történt a legutóbbi projektünknél is.

Budapesti, társasházi projektünknél a környezeti adottságok kihívás elé állították munkatársainkat, amikor nem csak a telek lejtéséből adódó szintkülönbségeket kellett áthidalniuk, hanem a terület oldalai által bezárt szögek sem 90 fokos szögben álltak. A területet körbe vevő kerítés monolit alapra került az előre gyártott talpas oszlopok segítségével. A precíz és erős műszaki háttérnek köszönhetően mostanra egy esztétikus és időtálló kerítés, a DIRICKX myMIX® kerítésrendszer védi az ott élőket és értékeiket.

A myMIX® kerítés egy modern, gazdaságos és személyre szabható kerítés. A magasság, kitöltés, szín és egyéb opciók segítségével kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb típust. A kerítés táblákat és a hozzájuk tartozó myMIX® oszlopokat úgy tervezték meg, hogy a telepítés során könnyedén a terület adottságaihoz lehessen azokat igazítani. A szögletes vagy kerek profilú oszlopokkal telepített táblákat különböző szögekben lehet telepíteni:

Az oszlop/tábla kapcsolódás rejtett rögzítők segítségével valósul meg, így a telepítés után a csavarok hozzáférhetetlenek:

A myMIX® kerítés a személyre-szabhatósága az oszlopok és táblák különböző kialakításának köszönhetők.

Az oszlopok lehetnek kerek vagy szögletes rudakból (a kerek rúd átmérője 60mm, a szögletesé 60x60mm). Telepítése a hozzá illő talpra szerelve vagy bebetonozva a földbe lehetséges.

A kerítés tábla a felső és alsó tartóprofilsínből kilógó rudakkal vagy kilógás nélkül rendelhető. A kitöltésre használt rudak lehetnek kerek vagy szögletes rudak. Köracél rúd, 3 átmérőből lehet választani, ezek 20, 25 vagy 30 milliméteres átmérővel rendelkeznek.
A szögletes rudazott kitöltés 25x25 milliméteres rudakból áll, melyek lehetnek egyenesen vagy 45 fokban levágva. A kerítés tábla magassága 1 métertől 2,50 méterig terjed

A rudak és oszlopok felcserélhetők, így minden kombináció lehetséges!

A megrendelő a többféle kitöltési lehetőségből a szögletes rudakból álló kitöltést választotta, a felső sínen nem túlnyúló változatban:

A DIRICKX Kerítés Kft. által kínált rudazott kerítéshez a kialakításban hasonló kapu telepítésével lesz a rendszer még esztétikusabb. A megrendelő kérése volt, hogy a kapu színében és kivitelezésében is egyezzen meg a kerítéssel, ezért a személybejárati kapu is RAL7030 szürke színben, rudazott kivitelben került telepítésre.

Színeket tekintve a RAL skála 200 színéből választhat, de Élegance (homokhatású) színek is rendelkezésre állnak megrendelő igényeinek megfelelően. Továbbá lehetőség van eltérő színű kerítés és oszlop rendelésére is.

myMIX® kerítés telepítését ajánljuk társasházakhoz, nyilvános létesítményekhez, ipari és logisztikai területekhez és 10 év felületvédelmi garanciát biztosítunk.

2020. április

Design és területvédelem

Rohanó világunkban mindenki próbálja megvédeni területét, ingatlanját, ehhez nyújt megoldást a Dirickx Kerítés Kft.  A többféle megoldásból most a táblás kerítések által nyújtott lehetőségeket vesszük sorba, miért ez a típus, mik az előnyei, és kiknek ajánljuk?
A Dirickx AXIS DESIGN kerítések széles választékban érhetők el immár több, mint két évtizede a magyar piacon.  A táblás kerítések szilárdabbak, ellenállóbbak tekercses társaiknál, ezáltal nagyobb biztonságot nyújtanak. Az általunk forgalmazott kerítések megfelelnek minden európai szabványnak, felületvédelmükre pedig 10 év garanciát biztosítunk.
Könnyen telepíthető, nem kellenek hozzá szerszámok, sem további alkatrészek. A kerítésrendszert az egyedi oszlop-tábla kapcsolódás teszi még erősebbé és ellenállóbbá, mindamellett, hogy esztétikusak. A táblák huzalvastagsága típustól függően 4mm-től 8mm-ig terjed, szemméret egyes paneleknél 100x55mm míg másoknál 200x55mm. A RAL skála 200 színében, valamint matt és Élegance színekben is elérhetők. A kerítés magassága a 60cm-es magasságtól a 3 méteres magasságig terjed. Opcionális lehetőség a betonlábazati elemmel együtt telepített kerítés, távtartók elhelyezése szögesdróttal. 
Az AXIS DESIGN kerítések magas minőségű termékek, amelyek éppúgy megállják a helyüket egy családi háznál, akár egy ipari területet körbekerítve.
Szolgáltatásaink között az ingyenes árajánlatkészítés és értékesítés mellett megtalálható a kerítések telepítése 100 folyóméter feletti mennyiségek esetén, ingyenes tanácsadás, helyszíni felmérés is.
Rengeteg referenciával büszkélkedhetünk, melyeket folyamatosan töltjük fel weboldalainkra, ezzel is megkönnyítve leendő vásárlóink döntését. A referenciák az alábbi oldalakon tekinthetők meg:  http://www.dirickx.hu/referenciak és https://keritesvilag.hu/hu/content/7-referenciak oldalakon.

Változik nyitvatartásunk:


Kedves Ügyfeleink!

Nyitvatartásunk az alábbiak szerint változik:

Ügyfélfogadás munkanapokon: 8:30-16:00
Iroda nyitvatartás munkanapokon: 8:30-16:00
Raktárunk: 1108 Budapest, Harmat utca 220.
Árukiadás: hétfõ - péntek: 8.30-16.00, áruelszállítási szándékukat kérjük egy nappal korábban jelezzék!

Új korrózióvédelmi garanciák


Korrózióvédelmi garanciáink az egyes termékekre lebontva 2019. áprilisától az alábbi pdf dokumentumban meghatározottak szerint alakulnak:
FR_Garanties_Anti_Corrosion_avril_2019.pdf

Dagály strand projekt - hírlevél


A 2017-2018-as év legnagyobb magyarországi beruházása kétségkívül a Dagály Úszóaréna megépítése volt. A nem mindennapi beruházás fő szempontja a 2018. évi úszó világbajnokság megrendezése céljából felépített úszómedencék megépítése, valamint a Dagály főépület és strandfürdő felújítása.

A tervek elkészítésekor fontos szempont volt a nagyszámú ki-és belépők átengedésének biztosítása a biztonsági előírások betartásával. Több évtizedes tapasztalatunknak és a megbízható minőségi termékeinknek köszönhetően a tervezés során DIRICKX ALLIX® egy- és kétszárnyú kapuk kerültek kiválasztásra. A projekt során 12 db 2,0 méter magas DIRICKX ALLIX® szárnyas kaput építettünk be RAL7016 antracit szűrke színben. A választásnál az elsődleges szempontok a tartósság és a minőség voltak. Ezekre a kapukra a DIRICKX 10 éves felületvédelmi garanciát ad, de mindemellett kiemelnénk a kapuhoz tartozó fémtokos LOCINOX zárszerkezetet, amely minőségében és tartósságában kiemelkedő a zárszerkezetek piacán.

Mivel egy strandnak folyamatosan üzemelnie kell, fontos, hogy olyan kapuk legyenek telepítve, amelyek eleget tesznek ennek az elvárásnak. Olyan kapukkal, amelyek egyszerre alkalmasak a terület védelmére, a folyamatos használatra és a lehető legtöbb ember átengedésével, (akár vészhelyzet esetén is) megelőzhető legyen a tumultus vagy sorok kialakulása.

A projekt során beépített DIRICKX ALLIX® szárnyas kapuk mindegyike 180 fokban nyíló kivető pánttal van felszerelve, mivel e kapuk egy része menekülőkapuként is funkcionál. Menekülőkapu alkalmazása minden olyan területen kötelező, ahol nagyobb tömeg tud összegyűlni és fennáll a nem várt események (vészhelyzet) bekövetkezésének kockázata.

Raktárunk nyitvatartása

Kedves Ügyfeleink!

Raktárunk hétfőtől péntekig 8:00 órától 16:00 óráig van nyitva!
Árukiadás kizárólag ebben az időtartamban lehetséges.
16:00 óra után nincs árukiadás!

Köszönjük megértésüket!
A Dirickx Kft. csapata

MOL CAMPUS


Megkezdődtek a munkálatok a MOL Campus, azaz a MOL új központjának építkezésén. Az építkezésen olyan innovatív módszereket fognak alkalmazni, amelyre együttesen Magyarországon eddig nem volt példa. A beruházás területén már javában folynak a földmunkák, ezért a területet 400 folyóméter DIRICKX mobilkerítéssel zárják el a terület, a forgalom és a járókelők védelmének érdekében.

DIRICKX mobilkerítésekről a http://keritesvilag.hu/hu/termekek/73-city-fence.html és http://keritesvilag.hu/hu/termekek/40-mobil-kerites-panel-es-kiegeszitok.html oldalakon olvashat bővebben vagy írjon a dirickx@dirickx.hu e-mail címre.

(A cikk és a kép forrása: https://magyarepitok.hu/aktualis/2018/10/annyi-acel-mint-az-eiffel-toronyban-letettek-a-mol-campus-alapkovet )
SIAD Gyöngyöshalász

Olaszország egyik vezető vegyipari vállalata a SIAD Csoport Gyöngyöshalászon építettette fel legújabb gázgyárát, melyet a - cseh SIAD telephely után - Gyöngyöshalászon is DIRICKX kerítéssel védenek. A vállalkozás elsődlegesen az orvoslásban és élelmiszeriparban felhasználható gázokat - oxigént, nitrogént, argont - állít elő valamint forgalmaz.

Beépítésre került 775 folyóméter 2,0 méter magas UNITA Forte tekercses kerítés, 970 folyóméter 2,23 méter magas AXIS C tábláskerítés monolit lábazatban előre kihagyott alappontokba elhelyezett AXOR oszloppal. A kerítés telepítése során - a méretpontosság érdekében - a Moratus Kft.-vel dolgoztunk együtt.

A 11,5 méter hosszú sínes tolókapu NAGÉV ráccsal és 50x50 miliméteres háló kitöltéssel került beépítésre - nem csak hagyományos kapukat telepítünk, a különleges megrendelésektől sem riadunk vissza!

A projektről készült fotókat itt tekintheti meg: http://www.dirickx.hu/referenciak#Ipari létesítmények (kapcsolódó képek az oldal alján találhatók)


Ízelítő legújabb referenciáinkból

Tekintse meg legújabb referencia fotóinkat a referenciák menüpontra kattintva.
Az AXIS C kerítés, AXIS oszloppal és LIXO belátásgátlóval igazán stílusos designt alkot. 0,80 métertől 2,40 méteres magasságig mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A RAL 200 színválasztéknak köszönhetően pedig kiválaszthatja azt a színt, amely a legközelebb áll az Ön stílusához! Ezt az összeállítást nem csak családi házakhoz ajánljuk, nyilvános létesítményeknél, lakóparkoknál is megállja a helyét.

Kedves Ügyfeleink, leendő Vásárlóink!

A megvásárolt kerítésekre telepítést 100 folyóméter felett vállalunk!
Szakmai tanácsainkkal természetesen minden esetben ellátjuk Önöket és biztosítjuk a telepítéshez szükséges műszaki rajzokat, dokumentációt!
Köszönjük megértésüket!

A Dirickx Kft. csapata

Segítünk Önnek!


Olyan kaput szeretne,
- amely a hideg téli napokon sem hagyja cserben,
- amely ellenáll az időjárás viszontagságainak,
- amely kiválóan alkalmas ipari létesítményekhez, logisztikai központokhoz,
- amelynek telepítése gyors és egyszerű, mégis biztonságos,
- amelynek nyitási szélessége lehet 3m széles, de lehet akár 10m is,
- amelynek magassága maximálisan 2,5m de lehet akár 1m is,
- amelynek ötféle kitöltési lehetőséggel rendelkezik és ennek köszönhetően könnyen a már meglévő kerítéséhez igazíthatja kapuját?

Akkor Önnek a Dirickx ALLIX® kapukra van szüksége!

Választékunk:
ALLIX® szabadonfuó kapu
ALLIX® sínen futó kapu
ALLIX® szárnyas kapu

Tervezze meg Ön! Az alábbi linken: http://configurateur-portails.dirickx.fr/  lehetősége van arra, hogy Önállóan tervezze meg kapuját, amennyiben segítségre van szüksége, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Kiknek ajánljuk a DIRICKX kerítést?


A tervezőknek, mert folyamatos fejlesztéssel követjük az építészet legújabb irányvonalait, a forma a színek és az új felületkezelések tekintetében is.
Szolgáltatásaink tervezők részére:
- Tanácsadás, személyes megbeszélés
- Termékismertetők, műszaki rajzok biztosítása (DWG vagy PDF formátumban)

A beruházóknak, mert tudjuk, hogy a kerítés vásárlása nem kis beruházás, ezért a döntés meghozatalánál hosszú távban kell gondolkodni. Ha a DIRICKX kerítéseket választja, akkor befektetése megtérül, hiszen a magas minőségi gyártási folyamatnak köszönhetően a kerítések tartósak, további kezelést nem igényelnek.

A lakosságnak, mert védelmet nyújt Önnek és családjának. Többek között olyan kerítések közül választhat, amelyet a saját igényeinek megfelelően állíthat össze, legyen szó színekről, formáról és kinézetről. Tegye egyedivé területét!

Az állatok világnapja alkalmából ezen a héten az ARIZONA és a DICLO kerítéseinkkel ismertetjük meg Önöket!


Az ARIZONA háló egy ponthegesztett tekercses kerítés, melyet vadászterületek, vadasparkok, gyümölcsösök elkerítéséhez és autópályák mellé ajánljuk.

Bővebb információt az ARIZONA kerítésről itt olvashat:
http://keritesvilag.hu/hu/termekek/32-arizona-tekercs.html

A DICLO háló egy csomózott, horganyzott drótháló, melynek szemnagyságai függőlegesen lefelé csökkennek azért, hogy a kisebb állatok se tudjanak átjutni a szemeken. Gazdasági területekhez, gyümölcsösökhöz és házi állatokhoz ajánljuk.

Bővebb információt a DICLO kerítésről itt olvashat: http://keritesvilag.hu/hu/termekek/64-diclo-vadhalo-tekercs.html

Ismerje meg a DIRICKX szárnyas kapuit!

A DIRICKX szárnyas kapukat is tervez és gyárt az ipari és a lakossági területek védelmére. A szárnyas kapuk két fő előnye az esztétikusság és a könnyű telepíthetőség.
Típustól függően
- különböző magasságban és szélességben,
- többféle kitöltési lehetőséggel,
- egy- vagy kétszárnyú kivitelben rendelhetőek
- a RAL skála 200 színében, így könnyedén összhangba hozhatja a már meglévő kerítésével.

Ipari szárnyas kapuink az ALLIX, ALLIANCE és az ESPACE szárnyas kapuk
A lakossági szektor szárnyas kapui az ECO GARDEN, AXOR, ESPACE kapuk, melyekről bővebben az alábbi oldalakon olvashat:
http://keritesvilag.hu/hu/31-kiskapuk
http://keritesvilag.hu/hu/28-szarnyas-kapuk

Sínen futó kapu termékismertető


A sínen futó kapu a felhasználó számára kényelmes megoldást biztosít. Egy kapuszárnyból áll, mely a földön lévő sín segítségével oldalirányban nyílik.
A Dirickx sínen futó kapu megerősített szerkezetű és rendkívül gyorsan telepíthető 3-12 méteres átjárási szélességig. Alkalmazható ipari- és logisztikai területeken, közigazgatási területeken vagy a lakossági szektorban is.
Rendelhető motorizált vagy manuális működtetéssel, legfeljebb 2,5 méteres magassággal.

A Dirickx sínen futó kapui az ALLIANCE és az ALLIX kapuk, melyekről bővebben a http://keritesvilag.hu/hu/32-sinenfuto-kapuk oldalon olvashat vagy keresse kollégáinkat a dirickx@dirickx.hu e-mail címen vagy a +36-1-336-3100 telefonszámon.

Ismerje meg a DIRICKX szabadonfutó kapukat:


A szabadonfutó kapukat azoknak ajánljuk, akik:
- sínnel nem felszerelhető helyre, kerekek nélküli kaput szeretnének,
- testre szabható ajánlatokat keresnek,
- biztonságos és megbízható megoldásban gondolkodnak.

A szabadonfutó kapuk előnyei, hogy
- könnyen és gyorsan telepíthetők,
- könnyen kezelhetők,
- egyes típusok beépített motorral állnak rendelkezésre,
- átjárási szélesség: 3m-től 12m-ig
- ipari, logisztikai és/vagy lakossági használatra vannak kifejlesztve,
- egyes típusok választható kitöltési lehetőségekkel rendelkeznek, így alkalmazkodnak a már meglévő kerítéshez is,
- biztonságosak és esztétikusak.

Szabadonfutó kapuk típusai:
ALLIANCE PLUS
ESPACE
ELIXIUM
ALLIX
OXYLIUM

Tervezze meg online szabadonfutó kapuját: http://configurateur-portails.dirickx.fr
Kedves Ügyfeleink!

A jövőben az alábbi fax számon vagyunk elérhetőek: +36-1/336-3109

Telepítési eszközök tekercses kerítésekhez


Az előző hetekben bemutattuk Önöknek a tekercses kerítéseinket és a hozzájuk tartozó oszlopokat.
Ezen a héten a telepítéshez szükséges eszközöket és további opciókat ismertetünk meg Önökkel:

A tekercses kerítések telepítéséhez szükséges eszközök a körgyűrűk, az INOX kapcsok, az INOX fogó vagy más néven tűzőgép és az AXIAL fogó.

A körgyűrűk segítségével kapcsoljuk össze a főoszlopot a támaszoszloppal.
INOX fogó segítségével INOX kapcsokkal rögzítjük kerítéshálót az oszlophoz.
Az AXIAL fogóval pedig a kerítés megfeszítését lehet elősegíteni.

Ha még dizájnosabbá és biztonságosabbá szeretné tenni kerítését kiegészítheti azt előregyártott betonelemekkel, távtartókkal és szögesdróttal is.

További információkét keressék Kollégáinkat!

Oszlopok tekercses kerítésekhez


Az előző héten bemutattuk Önöknek tekercses kerítéseinket, most pedig a hozzájuk ajánlott oszlopokat ismerhetik meg:

Ezek az Univers® oszlopok és a Standard oszlopok.

Az Univers® és a Standard oszlopok a tekercses kerítések tartó elemei. Az Univers® porszórt bevonatos, a Standard oszlop pedig horganyzott kivitelben készül. Mindkettőnek van támaszoszlopa is.

Alkalmazható kertekhez, családi házaknál, ipari létesítményeknél, játszótereknél.
Telepíthető homokos vagy kavicsos talajba, lejtős terepen, oldalfalra is.
Kiegészíthető vízvetős betonelemmel. Alkalmazható végoszlopként, közbenső oszlopként vagy sarokoszlopként.

Az oszlopok átmérői: 38mm, 48mm vagy 60mm
Magasságuk függ az oszlop átmérőjétől, így
- a 38mm átmérőjű oszlop 75cm-től 200cm-ig,
- a 48mm átmérőjű oszlop 175cm-től 300cm-ig,
- a 60mm átmérőjű oszlop pedig 225cm-től 375cm-ig rendelhető.

Az oszlop kiegészítő elemei a körgyűrű és az INOX kapocs. A körgyűrűvel kapcsoljuk össze a támaszoszlopokat a főoszloppal. Az INOX kapoccsal rögzítjük az oszlophoz a tekercses kerítést.

Mit kell tudni a tekercses kerítésekről?


A tekercses kerítések alacsony/közepes védelmet nyújtó megoldások a területek elhatárolására. Típustól függően elhasználhatók játszótereknél, parkoknál, kerteknél, autópályák mentén, családi házaknál.

Az általunk forgalmazott típusok:
- a ponthegesztett hálók, mint AXIAL termékcsalád, VERTIKAL, BASTILLE, UNITA Forte kerítések, melyek a legegyszerűbben telepíthetők.
- a drótfonatok, mint FLUIDEX vagy EXTRUDEX kerítések, melyeknek megjelenése hagyományos
- a vadhálók, mint ARIZONA, DICLO, melyek tökéletesek az állatok védelmére, autópályák mentén, vadasparkok részére.

A széles termékskálából a szemnagyság, illetve a huzalvastagság alapján lehet kiválasztani a megfelelő típust.
További információkat az alábbi linken érhet el: http://keritesvilag.hu/hu/22-keritestekercsek

Új címünk

Tisztelt Ügyfeleink!

Irodánk és raktárunk címe megváltozott! Mostantól a 1108 Budapest, Harmat utca 220. szám alatt vagyunk elérhetőek!

IRODA ÉS BEMUTATÓ TEREM:
Telefon: +36 70 775 0940 Cím: 1108 Budapest, Harmat utca 220.
E-mail: dirickx@dirickx.hu
Facebook oldalunk: https://hu-hu.facebook.com/keritesvilag.dirickxkeriteskft/

Ügyfélfogadás munkanap: 8:00-16:00

Raktárunk: 1108 Budapest, Harmat utca 220.
Árukiadás: hétfõ - péntek: 8.00-16.00

Munkatársaink:

Tófalvi Emőke
Cégvezetés

Kiss Annamária
Pénzügy, szállítmányozás      
Mobil telefonszám:+36-30/656-1695

Paál Viktória
Pénzügy, szállítmányozás      
Mobil telefonszám:+36-30/590-3018

Béres Anikó
Pénzügy, szállítmányozás Mobil telefonszám: +36-30/685-9549

Kálmán Beatrix
Kereskedelmi asszisztens
Mobil telefonszám: +36-70/775-0940

Mizsák János
Területi képviselő (Budapest, Pest megye) Telefonszám:+36-30/619-9604

Keszthelyi Balázs 
Területi képviselő (Budapest, Pest megye) Telefonszám:+36-30/276-7728

Kiss Pál
Területi képviselõ (Kelet-Magyarország) Telefonszám: +36-30/747-2180

Dózsa Tibor
Területi képviselő (Nyugat-Magyarország) Telefonszám: +36-30/636-0763

Tóth Csaba
Területi képviselõ (Budapest, Pest megye) Telefonszám: +36-20/931-5861

Lemmich Károly
Raktár Telefonszám: +36-20/931-6103

Vince István
Raktár Telefonszám: +36-30/220-2545

A Dirickx Kft. termékértékesítése során a vásárlásról számlát állít ki. A számla kiállításához a vevőnek meg kell adnia bizonyos adatait (nevét, székhelyét, lakcímét), ezen adatok megadása önkéntes, megadásukkal a vevő az adatkezeléshez is hozzájárul. Az adatok megadásának hiányában a vevő kizárja magát a forgalmazott termékek megvásárlásából, azaz önkéntes közlés hiányában a Dirickx Kft.-nek nem áll módjában a vevő kiszolgálása.
Megrendeléseikkel továbbra is forduljanak hozzánk bizalommal!

AXOR CHIC, a legújabb merevhálós termékünk az AXOR termécsaládban.

Formatervezett, összetéveszthetetlen kerítés
- 200 színben rendelhető
- Homokhatású bevonattal is kapható

Ellenálló és erős
- A vízszintes huzalok biztosítják a táblák merevségét
- Erősített hajtásaival biztosítja a kerítés szilárdságát

Biztonság
- Telepítés után a kerítés megbonthatatlan
- A szereléshez nincs szükség szerszámokra
- A kerítés sérülése esetén javítóoszlopot tudunk adni
Műszaki paraméterek
Táblahossz: 1985 mm
Huzalvastagság: vízszintes szálak: 4 mm, függőleges: 5 mm
Szemek: 55 x 200 mm
Oszlopa: Axor
Rendelhető magasságok: 0,60m, 1,00m, 1,20m, 1,40m, 1,70m

Tökéletes felületkezelés
- Protekt+ felületkezelés
- 10 év szakmai garanciát adunk
Az acélhuzal NF EN 10244-2 európai szabványok szerinti felületkezelése

Kérje tőlünk a 10 év felületkezelési garanciát tanúsító okmányunkat!

Telepítés
- Mindenféle formában építhetõ: emelkedõn, sarkoknál
- Homokos vagy kavicsos talajba telepíthetõ
- A telepítés gyors és egyéb szerelési kellékek nélkül megoldható

Tökéletesen kiegészíthető az Alliance vagy Espace típusú kapuval
- A kapu felületkezelése megegyezik az Axis táblák kettõs korrózióvédelmével
Alkalmazás

- lakossági: családi házakhoz, lakóépületekhez Általános jellemzők Alapszínek
- 6005 zöld
- 9010 fehér
- 5002 kék
- 7035 szürke
- 7016 antracitszürke
- 9005 fekete
- 8019 barnásszürke

Egyéb színek:
A RAL skála 200 színe választható

Élégance® kollekció
Új, homokhatású bevonat 10 árnyalatban: mandula, éjkék, fenyõzöld, csokoládébarna, vörös, fémszürke, egérszürke, antracit, fekete, bronz


Több