Megbízható megoldásokat, magas minőséget
és könnyen kezelhetőséget garantálunk

Minőség és tanúsítványok

Erős tapadású műanyag bevonat a kerítésekre és az oszlopokra

Vállalatunk kulcsfontosságú eszköze az erős tapadású műanyag bevonat. Mi voltunk az elsők, akik kifejlesztettük a fluidizációs technológiát, melynek eredménye egy erős tapadású műanyag bevonat.  Ezt a technikát először a hegesztett huzalokon, tekercseken majd a kerítéstáblákon és oszlopokon is alkalmaztunk. Ennek a technológiának köszönhetően ügyfeleink tudatosan választhatnak a hosszú életű termékekből, melyek minősége már széles körben elismertséget szerzett.
 

Műanyag bevonat a hegesztett hálókon és huzalokon

Erős tapadású műanyag bevonat fluidizációs technológiával (PVC bevonat)
A rendkívül magas hőmérsékletű horganyzott acél huzalt (horganyzott acél: a huzal forró horgany fürdőbe mártva egy olyan réteget kap, melynek nagyon magas a korrózióállósága) fluid (PVC) fürdőbe mártjuk. A szobahőmérsékletű hőre lágyuló részecskék összekapcsolódnak a magas hőmérsékletű huzallal és ezzel egy erős kötési kapcsolat alakul ki közöttük.

Az alkalmazott technikától függetlenül az erős tapadású bevonat készítésének 3 alapvető lépése van:
• Az acél felület kezelése és stabilizálása
• Kötési terület létrehozása
• Bevonat

Műanyag bevonatos hegesztett háló és oszlopok

Erős tapadású poliészter műanyag bevonat
Zsírtalanítás után a táblák és oszlopok foszfátozáson és passziváláson mennek keresztül, amely elősegíti az alapozó réteg tapadását és javítja a korrózióvédelmet. Ezután elektrosztatikus eljárással porfestéket viszünk fel a táblák és oszlopok felületére. Minden oszlop és tábla kemencében szárad, ezzel biztosítva a porfesték tapadását a termékeken.
 

Műanyag bevonatos kapuk

Egyedülálló ipari folyamat Franciaországban – porszórt fémek.
A porbevonat alkalmazásával polimerizált fém jön létre, mely:
• A különböző hatásoknak, korróziónak jobban ellenáll
• Kiemelkedő színtartás
• Egyenletes bevonat

A DIRICKX jó minőségű berendezéseivel lehetőség van a termékek minőségétől és vastagságától függően beállítani a száradási hőmérsékletet. A porbevonat kiemelkedő minőségű bevonat, ami megfelel a vállalkozás környezetvédelmi szempontjainak, nincs oldószerekkel sem légszennyezés sem pedig vízszennyezés.