Személyre szabható kerítések nyilvános létesítményekhez

Hagyja szárnyalni a fantáziáját a LOOKX-al és tervezze meg a stílusát tükröző kerítést! WPC (környezetbarát fa-műanyag kompozit) lécek, acélhuzalos gabion kerítés, különféle fém rácsozatok és táblák különlegesen egyedivé varázsolhatják az ipari létesítmények kerítéseit is!

LOOKX - Cottage stílus

LOOKX Style COTTAGE

A LOOKX-szal hagyja elszabadulni a képzeletét és tervezze meg a kerítést, amely az Ön stílusát tükrözi!

A LOOKX kerítéselemek könnyen felszerelhetők és részei keverhetők, hossza 2 m és 20 vagy 40 cm magasságú modulokba illeszthetők. Ezeket különféle anyagokból, mint WPC lécek, acéllemez, különböző rácsos és lyukacsos panelekből fel lehet építeni 1,80 m magasságig. A természet ihlette Cottage stílus tökéletesen illeszkedik a környezethez, növényi motívumokkal díszítve színei „vissza a természetbe” jelleget kölcsönöznek.

Műszaki adatok:

Modulok magasságai: 40 cm

WPC lemez magasságai: 20 cm

Modulok szélessége: 2,00 m

Kerítés magasságai: 80 cm-től 2,00m-ig

Választható dekorációk: megfordítható WPC lemez, félig nyitott acél dekorlap, nyitott acél dekorlap, gabion rekesz a kerítés alján (megtöltve kavicsokkal, fakéreggel stb, melyek nem tartozékai a rendszernek)

Rendelhető színek dekoráció esetében: zöld, barna, piros

Rendelhető színek WPC lemez esetében: világos barna, sötét barna

Standard színek

Speciális színek

LOOKX - Trendy stílus

LOOKX trendy

A LOOKX-szal hagyja elszabadulni a képzeletét és tervezze meg a kerítést, amely az Ön stílusát tükrözi!

A LOOKX kerítéselemek könnyen felszerelhetők és keverhetők, és 2 m hosszú, 20 vagy 40 cm magasságú modulokba illeszthetők a kerítésbe. Ezeket fel lehet rakni 1,80 m magasságig, és különféle anyagokban - WPC-lécek, acélhuzal-csipkék, különböző fémes rácspanelek és szita-panelek. Divatos és stílus kerítés rendszer, határozott, modern megjelenést biztosít.

Standard színek

Speciális színek