Kerítések magánszemélyek részére

Rudazott kerítés

A DIRICKX rudazott kerítések páratlanok a piacon. Vízszintes sínek és függőleges pálcák jellemzik őket, ellenállóak, szabotázsbiztosak, elegánsak, modulárisak és könnyen telepíthetőek

Választ

Mezőgazdasági kerítés

A mezőgazdasági termékcsalád magában foglalja a nagy területek vagy mezők elkerítésére, valamint a legeltetési vagy állattenyésztési területek kijelölésére szolgáló termékeket.

Választ

Táblás kerítés

A DIRICKX táblás kerítés rendszerek tábla + oszlop termékek, melyek egyesítik az egyszerű telepíthetőséget, a stílusos design-t, a széles választékot, a szilárdságot és ellenállóságot, valamint a kiváló minőségű felületkezelést.

Választ

Személyre szabható kerítések

Hagyja szárnyalni a fantáziáját a LOOKX-al és tervezze meg a stílusát tükröző kerítést! WPC (környezetbarát fa-műanyag kompozit) lécek, acélhuzalos gabion kerítés, különféle fém rácsozatok és táblák.

Választ

Ponthegesztett tekercses kerítés

A tekercses ponthegesztett kerítések termékskálája számos, különböző kivitelű (horganyzott vagy műanyag bevonatú) felhasználási típusonként eltérő modellt tartalmaz. A ponthegesztett háló különösen erős.

Választ

Oszlopok

Oszlopaink széles  választéka sokoldalú felhasználást tesz lehetővé, tökéletesen kiegészítik a kiválasztott típusú kerítést.

Választ

Drótháló

A drótfonatok szemei hagyományosan gyémánt alakúak, melyek jól tartják formájukat, így egyenetlen helyszínek bekerítésére különösen ajánlottak.

Választ

Belátásgátló tekercs

A belátásgátló kerítések széles skálája segít távol tartani a kíváncsiskodó tekinteteket a tulajdonától, így még többet élvezheti kertjét.

Választ