HÍREK

myMIX rudazott kerítés alkalmazástechnika

Egy telek, kert vagy iparterület elhatárolása nem mindig a matematikából jól ismert téglalap vagy négyzet alakú, minden oldalon derékszögekkel rendelkező területet jelenti, a valóság ettől messze elrugaszkodik. Sokszor lejtős, vagy nehezen megközelíthető területeken kell kollégáinknak dolgozniuk, mint ahogy ezt történt a legutóbbi projektünknél is.

Budapesti, társasházi projektünknél a környezeti adottságok kihívás elé állították munkatársainkat, amikor nem csak a telek lejtéséből adódó szintkülönbségeket kellett áthidalniuk, hanem a terület oldalai által bezárt szögek sem 90 fokos szögben álltak. A területet körbe vevő kerítés monolit alapra került az előre gyártott talpas oszlopok segítségével. A precíz és erős műszaki háttérnek köszönhetően mostanra egy esztétikus és időtálló kerítés, a DIRICKX myMIX® kerítésrendszer védi az ott élőket és értékeiket.

A myMIX® kerítés egy modern, gazdaságos és személyre szabható kerítés. A magasság, kitöltés, szín és egyéb opciók segítségével kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb típust. A kerítés táblákat és a hozzájuk tartozó myMIX® oszlopokat úgy tervezték meg, hogy a telepítés során könnyedén a terület adottságaihoz lehessen azokat igazítani. A szögletes vagy kerek profilú oszlopokkal telepített táblákat különböző szögekben lehet telepíteni:

Az oszlop/tábla kapcsolódás rejtett rögzítők segítségével valósul meg, így a telepítés után a csavarok hozzáférhetetlenek:

A myMIX® kerítés a személyre-szabhatósága az oszlopok és táblák különböző kialakításának köszönhetők.

Az oszlopok lehetnek kerek vagy szögletes rudakból (a kerek rúd átmérője 60mm, a szögletesé 60x60mm). Telepítése a hozzá illő talpra szerelve vagy bebetonozva a földbe lehetséges.

A kerítés tábla a felső és alsó tartóprofilsínből kilógó rudakkal vagy kilógás nélkül rendelhető. A kitöltésre használt rudak lehetnek kerek vagy szögletes rudak. Köracél rúd, 3 átmérőből lehet választani, ezek 20, 25 vagy 30 milliméteres átmérővel rendelkeznek.
A szögletes rudazott kitöltés 25x25 milliméteres rudakból áll, melyek lehetnek egyenesen vagy 45 fokban levágva. A kerítés tábla magassága 1 métertől 2,50 méterig terjed

A rudak és oszlopok felcserélhetők, így minden kombináció lehetséges!

A megrendelő a többféle kitöltési lehetőségből a szögletes rudakból álló kitöltést választotta, a felső sínen nem túlnyúló változatban:

A DIRICKX Kerítés Kft. által kínált rudazott kerítéshez a kialakításban hasonló kapu telepítésével lesz a rendszer még esztétikusabb. A megrendelő kérése volt, hogy a kapu színében és kivitelezésében is egyezzen meg a kerítéssel, ezért a személybejárati kapu is RAL7030 szürke színben, rudazott kivitelben került telepítésre.

Színeket tekintve a RAL skála 200 színéből választhat, de Élegance (homokhatású) színek is rendelkezésre állnak megrendelő igényeinek megfelelően. Továbbá lehetőség van eltérő színű kerítés és oszlop rendelésére is.

myMIX® kerítés telepítését ajánljuk társasházakhoz, nyilvános létesítményekhez, ipari és logisztikai területekhez és 10 év felületvédelmi garanciát biztosítunk.

2020. április