HÍREK

Tisztelt Partnereink és leendő Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Partnereinket és leendő Ügyfeleinket a 2020. március 28-án hatályba lépett 71/2020 kormányrendelet betartása mellett, cégünk továbbra is az Önök rendelkezésére áll. A rendelet betartása érdekében cégünknél az alábbi intézkedéseket hoztuk:

Értékesítés és elérhetőség: Az ajánlatkéréseket és megrendeléseket e-mailen a dirickx@dirickx.hu címen vagy a www.dirickx.hu és www.keritesvilag.hu weboldalak online felületein fogadjuk, de kollégáink hétköznapokon a megszokott módon, 9:00 órától 17:00 óráig állnak rendelkezésre telefonon, e-mailben.
Személyes találkozóra, helyszíni felmérésre a 71/2020 kormányrendelet 1. § (1) bekezdésében előírtak szerint kerül sor.
Területi képviselő kollégáink elkészítik az árajánlatokat és küldik azokat online az érdeklődők részére.
A megrendeléseket továbbra is fogadjuk és folyamatosan teljesítjük.

Termékelérhetőségek: A korlátozások és elrendelt intézkedések miatt a beszállítások némileg akadozva érkeznek, de raktárunk továbbra is magas árukészlettel rendelkezik, így ahogy a körülmények engedik, a megrendelt termékek elérhetőségét - amennyiben a jogszabályok is lehetővé teszik - igyekszünk az eddig megszokott színvonalon biztosítani!

Megelőzés: Elsődleges feladatunk a munkatársaink, ügyfeleink, partnereink és beszállítóink egészségének védelme, ezért a vírus terjedésének megelőzése érdekében kérjük az előírt intézkedések betartását!
A személyes kontaktus csökkentése érdekében az Ügyfelek csak előre megbeszélt időpontban, kizárólag termék elszállítás miatt léphetnek be a cég területére!

Köszönjük bizalmukat és várjuk továbbra is megkereséseiket!

A Dirickx Kft. csapata