HÍREK

Kedves Ügyfeleink és leendő Vásárlóink!

Az alábbi intézkedések a már meglévő ügyfelekre, leendő vásárlókra, beszállítókra és minden, a Dirickx Kerítés Kft területére belépni kívánó személyre vonatkoznak!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a COVID-19 koronavírus megjelenése során kialakult helyzet miatt az alábbi intézkedéseket vezetjük be cégünknél, és kérünk mindenkit, hogy a vírus terjedésének megfékezése érdekében tartsák be az alábbiakat:

A megrendeléseket továbbra is fogadjuk, az ajánlatkéréseket folyamatosan kidolgozzuk és ajánlatainkat küldjük Ügyfeleinknek, valamint online és telefonos elérhetőségeinken kapcsolatban maradunk Önökkel!

A megrendeléseket és ajánlatkéréseket a dirickx@dirickx.hu e-mail címen, a +36-1-336-3100 telefonszámon, valamint weboldaldaink erre kialakított felületein fogadjuk!

Bemutató termünk a járvány enyhüléséig zárva tart, ezért megkérjük Önöket, hogy weboldalainkon, azaz a www.keritesvilag.hu és www.dirickx.hu oldalakon tájékozódjanak termékeinkről, vagy keressenek minket az alábbi elérhetőségeken: E-mail: dirickx@dirickx.hu, telefon: +36-1-336-3100.

A személyes kontaktus csökkentése érdekében az Ügyfelek csak előre megbeszélt időpontban, kizárólag termék elszállítás miatt léphetnek be a cég területére!

Megkérjük Önöket, hogy:
- bármilyen felsőlégúti tünetekkel, lázasan, köhögéssel ne jöjjenek irodánkban és raktárunkba! A kiszállítandó termék kiszállításának lehetőségét telefonon egyeztessék munkatársainkkal, akik a lehetőségekhez mérten azonnal intézkednek!
- Érkezés után azonnal mossanak kezet az elhelyezett fertőtlenítő szappannal, illetve használják a kézfertőtlenítőt! Mellőzzük a kézfogást és egyéb érintéssel járó üdvözlő formákat!
- Ügyfeleink a kihelyezett mobil toalettet használhatják.
- A készpénzes fizetést a járvány enyhüléséig szüneteltetjük irodánkban, ezért megkérjük Önöket, hogy a megvásárolt termékeket banki átutalással fizessék az ajánlatban meghatározott megállapodásnak megfelelően!
- A Dirickx Kft részére küldendő számlákat kérjük elektronikus formában és postai úton szíveskedjenek elküldeni!

Raktárkészletünk feltöltése folyamatos, azonban az országok között fennálló szigorítások és esetleges korlátozások miatt csúszások előfordulhatnak, ilyen eset előfordulása esetén értesítjük Önöket, de szíves megértésüket is kérjük!

Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a mostani nehéz időszakot a lehető legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel vészeljük át, ehhez kérjük az Önök megértését és szíves együttműködését!

Budapest, 2020. március 13.

Köszönettel:A DIRICKX Kerítés Kft. csapata