Megbízható megoldásokat, magas minőséget
és könnyen kezelhetőséget garantálunk

Minőség és tanúsítványok

Erős tapadású műanyag bevonat a kerítésekre és az oszlopokra

Vállalatunk kulcsfontosságú eszköze az erős tapadású műanyag bevonat. Mi voltunk az elsők, akik kifejlesztettük a fluidizációs technológiát, melynek eredménye egy erős tapadású műanyag bevonat.  Ezt a technikát először a hegesztett huzalokon, tekercseken majd a kerítéstáblákon és oszlopokon is alkalmaztunk. Ennek a technológiának köszönhetően ügyfeleink tudatosan választhatnak a hosszú életű termékekből, melyek minősége már széles körben elismertséget szerzett.
 

Műanyag bevonat a hegesztett hálókon és huzalokon

Erős tapadású műanyag bevonat fluidizációs technológiával (PVC bevonat)
A rendkívül magas hőmérsékletű horganyzott acél huzalt (horganyzott acél: a huzal forró horgany fürdőbe mártva egy olyan réteget kap, melynek nagyon magas a korrózióállósága) fluid (PVC) fürdőbe mártjuk. A szobahőmérsékletű hőre lágyuló részecskék összekapcsolódnak a magas hőmérsékletű huzallal és ezzel egy erős kötési kapcsolat alakul ki közöttük.

Az alkalmazott technikától függetlenül az erős tapadású bevonat készítésének 3 alapvető lépése van:
• Az acél felület kezelése és stabilizálása
• Kötési terület létrehozása
• Bevonat

Műanyag bevonatos hegesztett háló és oszlopok

Erős tapadású poliészter műanyag bevonat
Zsírtalanítás után a táblák és oszlopok foszfátozáson és passziváláson mennek keresztül, amely elősegíti az alapozó réteg tapadását és javítja a korrózióvédelmet. Ezután elektrosztatikus eljárással porfestéket viszünk fel a táblák és oszlopok felületére. Minden oszlop és tábla kemencében szárad, ezzel biztosítva a porfesték tapadását a termékeken.
 

Műanyag bevonatos kapuk

Egyedülálló ipari folyamat Franciaországban – porszórt fémek.
A porbevonat alkalmazásával polimerizált fém jön létre, mely:
• A különböző hatásoknak, korróziónak jobban ellenáll
• Kiemelkedő színtartás
• Egyenletes bevonat

A DIRICKX jó minőségű berendezéseivel lehetőség van a termékek minőségétől és vastagságától függően beállítani a száradási hőmérsékletet. A porbevonat kiemelkedő minőségű bevonat, ami megfelel a vállalkozás környezetvédelmi szempontjainak, nincs oldószerekkel sem légszennyezés sem pedig vízszennyezés.

Szabadonfutó (úszó) tolókapu

ELIXIUM úszó tolókapu

Az alumínium szabadonfutó kapu választék elegáns, áramvonalas formát és testreszabási lehetőségek bő választékát kínálja.

Vyberte