HÍREK

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk és raktárunk 2019. augusztus 10-én, szombaton zárva tart!
Augusztus 23-án, pénteken leltár miatt az anyagkiadás szünetel!
Megértésüket köszönjük!

A Dirickx Kft csapata
Figyelem!

Belföldi termékértékesítés esetén EKAER számot csak saját szervezésű fuvarjaink keretében áll módunkban nyitni, mivel egyéb esetben a címzett, aki ilyenkor a terméket fuvarozza/fuvaroztatja a bejelentésre kötelezett!

Természetesen a bejelentéshez szükséges adatokat az elszállítás előzetes bejelentése után a rendelkezésükre bocsájtjuk! Megértésüket előre is köszönjük!

Változik nyitvatartásunk:


Kedves Ügyfeleink!

Nyitvatartásunk az alábbiak szerint változik:

Ügyfélfogadás munkanapokon: 8:30-16:00
Iroda nyitvatartás munkanapokon: 8:30-16:00
Raktárunk: 1108 Budapest, Harmat utca 220.
Árukiadás: hétfõ - péntek: 8.30-16.00, áruelszállítási szándékukat kérjük egy nappal korábban jelezzék!
Kedves Ügyfeleink!
2019.05.17-én, pénteken kollégáink továbbképzésen vesznek részt, ezért irodánk és raktárunk ezen a napon zárva tart.
A Dirickx Kft. csapata
LELTÁR

Kedves Ügyfeleink!
2019. május 9-én, csütörtökön és 2019. május 10-én, pénteken LELTÁR miatt árumozgást nem tudunk teljesíteni. Hétfőtől a megszokott nyitvatartással és rendben teljesítjük a termékek kiadását és bevételét. Megértésüket köszönjük! A Dirickx Kft. csapata

Új korrózióvédelmi garanciák


Korrózióvédelmi garanciáink az egyes termékekre lebontva 2019. áprilisától az alábbi pdf dokumentumban meghatározottak szerint alakulnak:
FR_Garanties_Anti_Corrosion_avril_2019.pdf

Pénteki zárvatartás


Kedves Ügyfeleink!
Irodánk és raktárunk 2019. február 22-én, pénteken továbbképzés miatt zárva tart! Ezen a napon sem árukiadás, sem ügyintézés nem lesz. Hétfőtől a megszokott rendben állunk rendelkezésükre! Megértésüket köszönjük!
Dirickx Kerítés Kft csapata

Dagály strand projekt - hírlevél


A 2017-2018-as év legnagyobb magyarországi beruházása kétségkívül a Dagály Úszóaréna megépítése volt. A nem mindennapi beruházás fő szempontja a 2018. évi úszó világbajnokság megrendezése céljából felépített úszómedencék megépítése, valamint a Dagály főépület és strandfürdő felújítása.

A tervek elkészítésekor fontos szempont volt a nagyszámú ki-és belépők átengedésének biztosítása a biztonsági előírások betartásával. Több évtizedes tapasztalatunknak és a megbízható minőségi termékeinknek köszönhetően a tervezés során DIRICKX ALLIX® egy- és kétszárnyú kapuk kerültek kiválasztásra. A projekt során 12 db 2,0 méter magas DIRICKX ALLIX® szárnyas kaput építettünk be RAL7016 antracit szűrke színben. A választásnál az elsődleges szempontok a tartósság és a minőség voltak. Ezekre a kapukra a DIRICKX 10 éves felületvédelmi garanciát ad, de mindemellett kiemelnénk a kapuhoz tartozó fémtokos LOCINOX zárszerkezetet, amely minőségében és tartósságában kiemelkedő a zárszerkezetek piacán.

Mivel egy strandnak folyamatosan üzemelnie kell, fontos, hogy olyan kapuk legyenek telepítve, amelyek eleget tesznek ennek az elvárásnak. Olyan kapukkal, amelyek egyszerre alkalmasak a terület védelmére, a folyamatos használatra és a lehető legtöbb ember átengedésével, (akár vészhelyzet esetén is) megelőzhető legyen a tumultus vagy sorok kialakulása.

A projekt során beépített DIRICKX ALLIX® szárnyas kapuk mindegyike 180 fokban nyíló kivető pánttal van felszerelve, mivel e kapuk egy része menekülőkapuként is funkcionál. Menekülőkapu alkalmazása minden olyan területen kötelező, ahol nagyobb tömeg tud összegyűlni és fennáll a nem várt események (vészhelyzet) bekövetkezésének kockázata.

Raktárunk nyitvatartása

Kedves Ügyfeleink!

Raktárunk hétfőtől péntekig 8:00 órától 16:00 óráig van nyitva!
Árukiadás kizárólag ebben az időtartamban lehetséges.
16:00 óra után nincs árukiadás!

Köszönjük megértésüket!
A Dirickx Kft. csapata

MOL CAMPUS


Megkezdődtek a munkálatok a MOL Campus, azaz a MOL új központjának építkezésén. Az építkezésen olyan innovatív módszereket fognak alkalmazni, amelyre együttesen Magyarországon eddig nem volt példa. A beruházás területén már javában folynak a földmunkák, ezért a területet 400 folyóméter DIRICKX mobilkerítéssel zárják el a terület, a forgalom és a járókelők védelmének érdekében.

DIRICKX mobilkerítésekről a http://keritesvilag.hu/hu/termekek/73-city-fence.html és http://keritesvilag.hu/hu/termekek/40-mobil-kerites-panel-es-kiegeszitok.html oldalakon olvashat bővebben vagy írjon a dirickx@dirickx.hu e-mail címre.

(A cikk és a kép forrása: https://magyarepitok.hu/aktualis/2018/10/annyi-acel-mint-az-eiffel-toronyban-letettek-a-mol-campus-alapkovet )
Olaszország egyik vezető vegyipari vállalata a SIAD Csoport Gyöngyöshalászon építettette fel legújabb gázgyárát, melyet a - cseh SIAD telephely után - Gyöngyöshalászon is DIRICKX kerítéssel védenek. A vállalkozás elsődlegesen az orvoslásban és élelmiszeriparban felhasználható gázokat - oxigént, nitrogént, argont - állít elő valamint forgalmaz.

Beépítésre került 775 folyóméter 2,0 méter magas UNITA Forte tekercses kerítés, 970 folyóméter 2,23 méter magas AXIS C tábláskerítés monolit lábazatban előre kihagyott alappontokba elhelyezett AXOR oszloppal. A kerítés telepítése során - a méretpontosság érdekében - a Moratus Kft.-vel dolgoztunk együtt.

A 11,5 méter hosszú sínes tolókapu NAGÉV ráccsal és 50x50 miliméteres háló kitöltéssel került beépítésre - nem csak hagyományos kapukat telepítünk, a különleges megrendelésektől sem riadunk vissza!

A projektről készült fotókat itt tekintheti meg: http://www.dirickx.hu/referenciak#Ipari létesítmények (kapcsolódó képek az oldal alján találhatók)

Akciós termékeink az alábbi oldalon tekinthetők meg: http://keritesvilag.hu/hu/43-akcios-termekek
Ízelítő legújabb referenciáinkból

Tekintse meg legújabb referencia fotóinkat a referenciák menüpontra kattintva.
Az AXIS C kerítés, AXIS oszloppal és LIXO belátásgátlóval igazán stílusos designt alkot. 0,80 métertől 2,40 méteres magasságig mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A RAL 200 színválasztéknak köszönhetően pedig kiválaszthatja azt a színt, amely a legközelebb áll az Ön stílusához! Ezt az összeállítást nem csak családi házakhoz ajánljuk, nyilvános létesítményeknél, lakóparkoknál is megállja a helyét.

Kedves Ügyfeleink, leendő Vásárlóink!

A megvásárolt kerítésekre telepítést 100 folyóméter felett vállalunk!
Szakmai tanácsainkkal természetesen minden esetben ellátjuk Önöket és biztosítjuk a telepítéshez szükséges műszaki rajzokat, dokumentációt!
Köszönjük megértésüket!

A Dirickx Kft. csapata
Kellemes hangulatban telt az Igazgatótanács tagjainak látogatása a DIRICKX Goup magyarországi leányvállalatánál. A látogatás célja, hogy az Igazgatótanács új elnöke, Wim Deblauwe és kollégái személyesen is megismerjék a magyar piacot képviselő leányvállalat munkatársait. A kétnapos találkozónak köszönhetően még szorosabbá váló kapcsolat pozitív hatásaival biztosítja a DIRICKX KERÍTÉS Kft jövőjét és tovább erősíti az iparágban elfoglalt helyét.

Segítünk Önnek!


Olyan kaput szeretne,
- amely a hideg téli napokon sem hagyja cserben,
- amely ellenáll az időjárás viszontagságainak,
- amely kiválóan alkalmas ipari létesítményekhez, logisztikai központokhoz,
- amelynek telepítése gyors és egyszerű, mégis biztonságos,
- amelynek nyitási szélessége lehet 3m széles, de lehet akár 10m is,
- amelynek magassága maximálisan 2,5m de lehet akár 1m is,
- amelynek ötféle kitöltési lehetőséggel rendelkezik és ennek köszönhetően könnyen a már meglévő kerítéséhez igazíthatja kapuját?

Akkor Önnek a Dirickx ALLIX® kapukra van szüksége!

Választékunk:
ALLIX® szabadonfuó kapu
ALLIX® sínen futó kapu
ALLIX® szárnyas kapu

Tervezze meg Ön! Az alábbi linken: http://configurateur-portails.dirickx.fr/  lehetősége van arra, hogy Önállóan tervezze meg kapuját, amennyiben segítségre van szüksége, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Kiknek ajánljuk a DIRICKX kerítést?


A tervezőknek, mert folyamatos fejlesztéssel követjük az építészet legújabb irányvonalait, a forma a színek és az új felületkezelések tekintetében is.
Szolgáltatásaink tervezők részére:
- Tanácsadás, személyes megbeszélés
- Termékismertetők, műszaki rajzok biztosítása (DWG vagy PDF formátumban)

A beruházóknak, mert tudjuk, hogy a kerítés vásárlása nem kis beruházás, ezért a döntés meghozatalánál hosszú távban kell gondolkodni. Ha a DIRICKX kerítéseket választja, akkor befektetése megtérül, hiszen a magas minőségi gyártási folyamatnak köszönhetően a kerítések tartósak, további kezelést nem igényelnek.

A lakosságnak, mert védelmet nyújt Önnek és családjának. Többek között olyan kerítések közül választhat, amelyet a saját igényeinek megfelelően állíthat össze, legyen szó színekről, formáról és kinézetről. Tegye egyedivé területét!

Az állatok világnapja alkalmából ezen a héten az ARIZONA és a DICLO kerítéseinkkel ismertetjük meg Önöket!


Az ARIZONA háló egy ponthegesztett tekercses kerítés, melyet vadászterületek, vadasparkok, gyümölcsösök elkerítéséhez és autópályák mellé ajánljuk.

Bővebb információt az ARIZONA kerítésről itt olvashat:
http://keritesvilag.hu/hu/termekek/32-arizona-tekercs.html

A DICLO háló egy csomózott, horganyzott drótháló, melynek szemnagyságai függőlegesen lefelé csökkennek azért, hogy a kisebb állatok se tudjanak átjutni a szemeken. Gazdasági területekhez, gyümölcsösökhöz és házi állatokhoz ajánljuk.

Bővebb információt a DICLO kerítésről itt olvashat: http://keritesvilag.hu/hu/termekek/64-diclo-vadhalo-tekercs.html

Ismerje meg a DIRICKX szárnyas kapuit!

A DIRICKX szárnyas kapukat is tervez és gyárt az ipari és a lakossági területek védelmére. A szárnyas kapuk két fő előnye az esztétikusság és a könnyű telepíthetőség.
Típustól függően
- különböző magasságban és szélességben,
- többféle kitöltési lehetőséggel,
- egy- vagy kétszárnyú kivitelben rendelhetőek
- a RAL skála 200 színében, így könnyedén összhangba hozhatja a már meglévő kerítésével.

Ipari szárnyas kapuink az ALLIX, ALLIANCE és az ESPACE szárnyas kapuk
A lakossági szektor szárnyas kapui az ECO GARDEN, AXOR, ESPACE kapuk, melyekről bővebben az alábbi oldalakon olvashat:
http://keritesvilag.hu/hu/31-kiskapuk
http://keritesvilag.hu/hu/28-szarnyas-kapuk

Sínen futó kapu termékismertető


A sínen futó kapu a felhasználó számára kényelmes megoldást biztosít. Egy kapuszárnyból áll, mely a földön lévő sín segítségével oldalirányban nyílik.
A Dirickx sínen futó kapu megerősített szerkezetű és rendkívül gyorsan telepíthető 3-12 méteres átjárási szélességig. Alkalmazható ipari- és logisztikai területeken, közigazgatási területeken vagy a lakossági szektorban is.
Rendelhető motorizált vagy manuális működtetéssel, legfeljebb 2,5 méteres magassággal.

A Dirickx sínen futó kapui az ALLIANCE és az ALLIX kapuk, melyekről bővebben a http://keritesvilag.hu/hu/32-sinenfuto-kapuk oldalon olvashat vagy keresse kollégáinkat a dirickx@dirickx.hu e-mail címen vagy a +36-1-336-3100 telefonszámon.

Ismerje meg a DIRICKX szabadonfutó kapukat:


A szabadonfutó kapukat azoknak ajánljuk, akik:
- sínnel nem felszerelhető helyre, kerekek nélküli kaput szeretnének,
- testre szabható ajánlatokat keresnek,
- biztonságos és megbízható megoldásban gondolkodnak.

A szabadonfutó kapuk előnyei, hogy
- könnyen és gyorsan telepíthetők,
- könnyen kezelhetők,
- egyes típusok beépített motorral állnak rendelkezésre,
- átjárási szélesség: 3m-től 12m-ig
- ipari, logisztikai és/vagy lakossági használatra vannak kifejlesztve,
- egyes típusok választható kitöltési lehetőségekkel rendelkeznek, így alkalmazkodnak a már meglévő kerítéshez is,
- biztonságosak és esztétikusak.

Szabadonfutó kapuk típusai:
ALLIANCE PLUS
ESPACE
ELIXIUM
ALLIX
OXYLIUM

Tervezze meg online szabadonfutó kapuját: http://configurateur-portails.dirickx.fr
Kedves Ügyfeleink!

A jövőben az alábbi fax számon vagyunk elérhetőek: +36-1/336-3109

Telepítési eszközök tekercses kerítésekhez


Az előző hetekben bemutattuk Önöknek a tekercses kerítéseinket és a hozzájuk tartozó oszlopokat.
Ezen a héten a telepítéshez szükséges eszközöket és további opciókat ismertetünk meg Önökkel:

A tekercses kerítések telepítéséhez szükséges eszközök a körgyűrűk, az INOX kapcsok, az INOX fogó vagy más néven tűzőgép és az AXIAL fogó.

A körgyűrűk segítségével kapcsoljuk össze a főoszlopot a támaszoszloppal.
INOX fogó segítségével INOX kapcsokkal rögzítjük kerítéshálót az oszlophoz.
Az AXIAL fogóval pedig a kerítés megfeszítését lehet elősegíteni.

Ha még dizájnosabbá és biztonságosabbá szeretné tenni kerítését kiegészítheti azt előregyártott betonelemekkel, távtartókkal és szögesdróttal is.

További információkét keressék Kollégáinkat!

Oszlopok tekercses kerítésekhez


Az előző héten bemutattuk Önöknek tekercses kerítéseinket, most pedig a hozzájuk ajánlott oszlopokat ismerhetik meg:

Ezek az Univers® oszlopok és a Standard oszlopok.

Az Univers® és a Standard oszlopok a tekercses kerítések tartó elemei. Az Univers® porszórt bevonatos, a Standard oszlop pedig horganyzott kivitelben készül. Mindkettőnek van támaszoszlopa is.

Alkalmazható kertekhez, családi házaknál, ipari létesítményeknél, játszótereknél.
Telepíthető homokos vagy kavicsos talajba, lejtős terepen, oldalfalra is.
Kiegészíthető vízvetős betonelemmel. Alkalmazható végoszlopként, közbenső oszlopként vagy sarokoszlopként.

Az oszlopok átmérői: 38mm, 48mm vagy 60mm
Magasságuk függ az oszlop átmérőjétől, így
- a 38mm átmérőjű oszlop 75cm-től 200cm-ig,
- a 48mm átmérőjű oszlop 175cm-től 300cm-ig,
- a 60mm átmérőjű oszlop pedig 225cm-től 375cm-ig rendelhető.

Az oszlop kiegészítő elemei a körgyűrű és az INOX kapocs. A körgyűrűvel kapcsoljuk össze a támaszoszlopokat a főoszloppal. Az INOX kapoccsal rögzítjük az oszlophoz a tekercses kerítést.

Mit kell tudni a tekercses kerítésekről?


A tekercses kerítések alacsony/közepes védelmet nyújtó megoldások a területek elhatárolására. Típustól függően elhasználhatók játszótereknél, parkoknál, kerteknél, autópályák mentén, családi házaknál.

Az általunk forgalmazott típusok:
- a ponthegesztett hálók, mint AXIAL termékcsalád, VERTIKAL, BASTILLE, UNITA Forte kerítések, melyek a legegyszerűbben telepíthetők.
- a drótfonatok, mint FLUIDEX vagy EXTRUDEX kerítések, melyeknek megjelenése hagyományos
- a vadhálók, mint ARIZONA, DICLO, melyek tökéletesek az állatok védelmére, autópályák mentén, vadasparkok részére.

A széles termékskálából a szemnagyság, illetve a huzalvastagság alapján lehet kiválasztani a megfelelő típust.
További információkat az alábbi linken érhet el: http://keritesvilag.hu/hu/22-keritestekercsek

Új címünk

Tisztelt Ügyfeleink!

Irodánk és raktárunk címe megváltozott! Mostantól a 1108 Budapest, Harmat utca 220. szám alatt vagyunk elérhetőek!

IRODA ÉS BEMUTATÓ TEREM:
Telefon: +36-1/336-3100, +36-1/ 336-3104 Fax: +36-1/336-3109
Cím: 1108 Budapest, Harmat utca 220.
E-mail: dirickx@dirickx.hu
Facebook oldalunk: https://hu-hu.facebook.com/keritesvilag.dirickxkeriteskft/

Ügyfélfogadás munkanap: 8:00-16:00

Raktárunk: 1108 Budapest, Harmat utca 220.
Árukiadás: hétfõ - péntek: 8.00-16.00

Munkatársaink:

Tófalvi Emőke
Cégvezetés

Keszthelyi Balázs
Pénzügy, szállítmányozás Telefonszám: +36-1-336-3100,     
Mobil telefonszám:+36-30/276-7728

Paál Viktória
Pénzügy, szállítmányozás Telefonszám: +36-1-336-3105,     
Mobil telefonszám:+36-30/590-3018

Béres Anikó
Pénzügy, szállítmányozás Telefonszám: +36-1-336-3104
Mobil telefonszám: +36-30/685-9549

Mizsák János
Területi képviselő (Budapest, Pest megye) Telefonszám:+36-30/619-9604

Kiss Pál
Területi képviselõ (Kelet-Magyarország) Telefonszám: +36-30/747-2180

Prémus Lajos
Területi képviselõ (Budapest, Pest megye) Telefonszám: +36-30/656-1695

Dózsa Tibor
Területi képviselő (Nyugat-Magyarország) Telefonszám: +36-30/636-0763

Tóth Csaba
Területi képviselõ (Budapest, Pest megye) Telefonszám: +36-20/931-5861

Kármán Sándor
Raktárkezelő Telefonszám: +36-30/220-2545

A Dirickx Kft. termékértékesítése során a vásárlásról számlát állít ki. A számla kiállításához a vevőnek meg kell adnia bizonyos adatait (nevét, székhelyét, lakcímét), ezen adatok megadása önkéntes, megadásukkal a vevő az adatkezeléshez is hozzájárul. Az adatok megadásának hiányában a vevő kizárja magát a forgalmazott termékek megvásárlásából, azaz önkéntes közlés hiányában a Dirickx Kft.-nek nem áll módjában a vevő kiszolgálása.
Megrendeléseikkel továbbra is forduljanak hozzánk bizalommal!

Forgókapu LBAT 10

Legújabb forgókapunk kifejezetten alkalmas intenzív használatra. Erős korrózióvédelemmel van ellátva, többfunkciós, megbízható és könnyen kezelhető forgókapu.


Több

AXOR CHIC, a legújabb merevhálós termékünk az AXOR termécsaládban.

Formatervezett, összetéveszthetetlen kerítés
- 200 színben rendelhető
- Homokhatású bevonattal is kapható

Ellenálló és erős
- A vízszintes huzalok biztosítják a táblák merevségét
- Erősített hajtásaival biztosítja a kerítés szilárdságát

Biztonság
- Telepítés után a kerítés megbonthatatlan
- A szereléshez nincs szükség szerszámokra
- A kerítés sérülése esetén javítóoszlopot tudunk adni
Műszaki paraméterek
Táblahossz: 1985 mm
Huzalvastagság: vízszintes szálak: 4 mm, függőleges: 5 mm
Szemek: 55 x 200 mm
Oszlopa: Axor
Rendelhető magasságok: 0,60m, 1,00m, 1,20m, 1,40m, 1,70m

Tökéletes felületkezelés
- Protekt+ felületkezelés
- 10 év szakmai garanciát adunk
Az acélhuzal NF EN 10244-2 európai szabványok szerinti felületkezelése

Kérje tőlünk a 10 év felületkezelési garanciát tanúsító okmányunkat!

Telepítés
- Mindenféle formában építhetõ: emelkedõn, sarkoknál
- Homokos vagy kavicsos talajba telepíthetõ
- A telepítés gyors és egyéb szerelési kellékek nélkül megoldható

Tökéletesen kiegészíthető az Alliance vagy Espace típusú kapuval
- A kapu felületkezelése megegyezik az Axis táblák kettõs korrózióvédelmével
Alkalmazás

- lakossági: családi házakhoz, lakóépületekhez Általános jellemzők Alapszínek
- 6005 zöld
- 9010 fehér
- 5002 kék
- 7035 szürke
- 7016 antracitszürke
- 9005 fekete
- 8019 barnásszürke

Egyéb színek:
A RAL skála 200 színe választható

Élégance® kollekció
Új, homokhatású bevonat 10 árnyalatban: mandula, éjkék, fenyõzöld, csokoládébarna, vörös, fémszürke, egérszürke, antracit, fekete, bronz


Több