AXIS design

AXIS SR

Hasonló színvonalú kerítés az AXIS D, és AXIS SR (100x55 mm-es szemmérettel, 6mm átmérőjű vízszintes huzalokkal) melyek ötvözik az erő és elegancia jegyeit (tábla  dekoratív kinézettel). Egyedi dizájnnal a piacon.

Választ

AXIS S

Az AXIS S egy kis szemméretű (100x55mm) kerítésháló, 4mm átmérőjű huzalokkal. Telepítését AXOR oszloppal ajánljuk, amely így kiváló ár-érték arányú kerítést ajánl általános felhasználás mellett.

Választ

AXIS DR

Az AXIS DR a legerősebb sima felületű kerítés háló a termékskálán. Ajánlott érzékeny vagy magas rizikófaktorú területekre. A dupla 8mm átmérőjű vízszintes huzal még keményebbé és erősebbé teszi a kerítést.

Választ

AXIS D

Az azonos design-nal rendelkező AXIS DR és AXIS D kerítések megvédik az ipari, a kormányzati és helyi hatósági területeket. A dupla 6mm átmérőjű vízszintes huzalok még merevebbé teszik a kerítéstáblát.

Választ

AXIS C

A 200 x 55 mm-es szemmérettel és 5 mm vastagságú huzalokkal, az AXIS C a leghagyományosabb kerítéstábla a termékskálán. Ez az ideális termék azoknak a fogyasztóknak, akik stílusos megjelenést  és a megfelelő szintű védelmet keresnek.

Választ