Az emberek és tulajdonuk védelme

Kínálatunk szakemberek részére

Kerítések és kapuk szakemberek részére

Helyszíntől (ipar, helyi hatóságok, repülőtér, mezőgazdaság, lakóház…) és a kívánt biztonsági szinttől (demarkációs védelem, felderítés, biztonság…) függetlenül a DIRICKX KERÍTÉS megtalálja az Önnek megfelelő terméket: kerítések, kapuk, motorok, biztonságtechnika.
 


Kerítések Beléptető rendszerek

Kiemelt ügyfelek

A több telephellyel rendelkező cégeknek kiemelt ügyfélként hazai és nemzetközi területen is részletes tanulmányt kínálunk, melynek segítségével meghatározzuk a legjobb megoldást a projekthez.
Továbbá segítséget kérhet kapcsolattartónktól, aki válaszolni fog minden ajánlatkéréssel, munkával és helyszíni követelményekkel kapcsolatban feltett kérdésekre. Az összes érdekelt fél számára garantáljuk a projekt során, hogy nyomon követheti a projekttel kapcsolatos tevékenységeket.


Kapcsolattartó kiemelt ügyfelek számára

Kerítések és egyedi kapuk

A szokásos ajánlatokon túl tervező irodánkban speciális gyártású termékekre is technikai megoldásokat kínálunk az Ön igényeinek megfelelően.

Szabadonfutó (úszó) tolókapu

ELIXIUM úszó tolókapu

Az alumínium szabadonfutó kapu választék elegáns, áramvonalas formát és testreszabási lehetőségek bő választékát kínálja.

Vyberte